zariadenie luxusnej ambulancie, zubna ambulancia interier
Moderná zubná ambulancia
Rekonštrukcia 2 izbového bytu, moderna kuchyna
Rekonštrukcia 2 izbového bytu
jedálensky stol v obyvacke
Betónový šarm: Elegantná rekonštrukcia obývacej izby
luxusna moderna kuchyna, dokonaly interier
Luxusný interiér s vysokým stropom
3 izbový byt I rekonštrukcia
vstupna čast rodinneho domu
Átriový dom 1979 I rekonštrukcia

Kontakt

Interiérové doplnky pre psa, ktoré sa hodia k vášmu interiéru

Má vaša domácnosť nového člena? Priniesli ste si domov šteniatko? S príchodom psa do vášho domova nastáva radikálna zmena, ktorá ovplyvní nielen váš každodenný život, ale aj prostredie, v ktorom žijete. Venujte preto dostatočnú pozornosť tomu, ako začleníte nového člena do rodiny. Vybavenie a interiérové doplnky pre psa, ktoré k životu potrebuje, sa stanú súčasťou vášho domova na niekoľko rokov.

Pelech pre psa

Vyberte pelech, ktorý bude dostatočne veľký pre vášho psíka. Mal by sa v ňom dokázať pohodlne vystrieť aj obrátiť. Pelechy sú k dispozícii v rôznych materiáloch vrátane prírodných alebo syntetických. Siahnite po takom, ktorý bude pre vášho psíka nielen pohodlný, ale budete ho môcť aj ľahko vyčistiť. Pod pelech odporúčam položiť podložku. Poskytne psíkovi izoláciu od studenej podlahy.

Pelech pre psíka v rôznych farbách

Pri výbere pelechu môžete prispôsobiť dizajn a farbu tak, aby čo najlepšie zapadol do vášho interiéru. Môžete ho zladiť napríklad s nábytkom.

Na výber sú pelechy a koše pre psíkov z rôznych materiálov. Či už siahnete po plastovom alebo prútenom, dbajte na to, aby mal v ňom psík dostatočné pohodlie. To zabezpečíte vankúšom z ľahko čistiteľného materiálu. Ideálne je, ak môžete túto časť pelechu prať a pravidelne čistiť.

Pelech pre psa (viac farieb)

Na trhu existuje veľké množstvo pelechov, vankúšov a postelí pre psíkov. Niektorí majitelia uprednostňujú mäkké pelechy, iní zas odolné plastové koše. Vybrať si môžete naozaj z rôznych materiálov. Kôš z ratanu sa hodí do rustikálneho interiéru, moderný plastový pelech zasa do interiéru industriálneho.

Interiérová búdka pre psíka

Deka pre psa

Ak sa rozhodnete psíka pustiť aj na vašu pohovku, môžete využiť deku, ktorá váš gauč ochráni a zároveň bude pre psíka pohodlná.

Deka pre psa

Vyberte si materiál, ktorý sa bude ľahko čistiť. Odporúčam deku s vnútornou vodotesnou fóliou. Deka gauč ochráni nielen pred chlpmi a nečistotami, ale aj pred škrabancami. Mala by sa dať ľahko prať, aby ste ju mohli pravidelne čistiť. Dizajn deky môžete prispôsobiť dizajnu vášho interiéru.

Misky pre psa

Veľkosť misiek závisí od veľkosti vášho psíka. Misky pre psov sú k dispozícii v rôznych materiáloch, ako je napríklad nerezová oceľ, keramika, plast alebo silikón. Medzi najpopulárnejšie voľby patria nerezové psie misky, pretože sú odolné proti škrabancom. Veľmi ľahko sa čistia a nenasajú zápach.

Personalized feeding bowl / cat bowl incl. stainless steel image 3
Nerezová miska pre psa
Miska pre psa

Odolné a esteticky pekné sú aj keramické misky.

Miska pre psa

Odporúčam pod misku dať protišmykovú podložku. Misky budú na podlahe stabilnejšie a psík neurobí pri jedení neporiadok. Misku môžete umiestniť aj do stojana. To odporúčam hlavne pre väčších psíkov.

Doplnky pre psa a hračky

Nezabudnite ani na hračky pre vášho nového člena domácnosti. Udržia ho zamestnaného, zlepšia jeho fyzickú kondíciu a zároveň zabezpečia, že bude stimulovaný a s nižšou pravdepodobnosťou sa pusti do obhrýzania vášho nábytku.

Pre psíkov existuje veľmi veľa hračiek od plyšových až po hračky na žuvanie. Vyberte si tie, ktoré najlepšie zaujmú vášho psa. Pre šteniatko odporúčam také, ktoré môže veselo obhrýzať a trénovať si svoj chrup.

Ak ste si práve zadovážili nového člena domácnosti, alebo uvažujete o tom, že by ste si kúpili psíka, mali by ste porozmýšľať nad tým, kde vo vašej domácnosti bude jeho miesto.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *